Γούστα είναι αυτά! Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood

Όταν ο κόσμος απορεί με τις προτιμήσεις των celebrities.
Γούστα είναι αυτά! Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Hollywood«Γούστα είναι αυτά» λέει μία σοφή έκφραση η οποία ισχύει 100% για τους παρακάτω celebrities. Γιατί ποιος είπε ότι οι πανέμορφοι άντρες πρέπει κάνουν σχέση με πανέμορφες γυναίκες; Γιατί περιμένουμε από τους stars του Hollywood να έχουν στο πλάι τους αντάξιους εμφανισιακά ανθρώπους; «Γιατί μπορούν» θα σκεφτείς αλλά τι να κάνουμε που δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η ουσία είναι πως όταν οι celebrities επιλέγουν να κάνουν σχέση με άτομα που δεν είναι μοντέλα της Victoria's Secret εμείς χαιρόμαστε γιατί φανταζόμαστε ότι αύριο-μεθαύριο θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους.

«Ο έρωτας είναι τυφλός» λένε και έχουν απόλυτο δίκιο όσοι το υποστηρίζουν. Εμείς, άλλωστε, που θα κρίνουμε τη φωτογραφία ενός φαινομενικά αταίριαστου ζευγαριού δεν είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε αν οι γυναίκες που έχουν στο πλάι τους οι διάσημοι και γοητευτικοί άντρες είναι έξυπνες, δημιουργικές, ταλαντούχες, έχουν χιούμορ, αν είναι στοργικές μητέρες ή υπομονετικές σύντροφοι.

Πού θέλουμε όμως να καταλήξουμε; Γιατί τέτοιος θυμός απέναντι στο κορίτσι του Robert Pattinson; Τα πικρόχολα σχόλια για την εμφάνιση της FKAtwigs ακούγονταν από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους όμως η topless φωτογράφισή της ήταν το αποκορύφωμα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο σχόλια για το πόσο «κατώτερη» εμφανισιακά είναι από τον πρωταγωνιστή του «Twilight» και ερωτήματα όπως «τι της βρήκε». Κατά τη γνώμη μας βέβαια, το στιλ και το ταλέντο της είναι μόνο δύο απαντήσεις στο προηγούμενο ερώτημα.

Όμως οι Pattinson- FKA δεν είναι το μόνο ζευγάρι που σύμφωνα με τον διαδικτυακό κόσμο θεωρείται αταίριαστο. Παρακάτω θα βρεις επτά ακόμα ζευγάρια που κατηγοριοποιήθηκαν με αυτό τον τρόπο. Πάντως, ορισμένοι από αυτούς παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τα ίδια levels γοητείας μας δίνουν την αίσθηση ότι μαζί σίγουρα θα περνάνε καλά.

Hugh Jackman Deborra-Lee Furness

Pierce Brosnan-Keely Shaye Smith

Charlize Theron και Sean Penn (αν και έχουν χωρίσει!)

 

 

Hugh Laurie και Jo Green

 Aaron Johnson και Sam Taylor-Wood

Julia Roberts και Lyle Lovett

Cynthia Nixon και Christine Marinoni