Ομορφιά 2017: Είσαι κοκκινομάλλα; Αυτά τα κραγιόν σου ταιριάζουν

Γιατι η ομορφιά έχει κανόνες
Ομορφιά 2017: Είσαι κοκκινομάλλα; Αυτά τα κραγιόν σου ταιριάζουνΑν ανήκεις στα κορίτσια που έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά (ή και βαμμένα), πρέπει να μείνεις σε αυτό το άρθρο. Και αυτό γιατί σήμερα θα μάθεις ποια κραγιόν είναι ιδανικά και ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών σου. Για να έχεις κόκκινα μαλλιά, σίγουρα η επιδερμίδα σου θα είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, κάτι που πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο κραγιόν.

Λόγω ότι το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι από μόνο του αρκετά έντονο και ιδιαίτερο οποιοδήποτε nude απόχρωση από μόνη της είναι απλά απαγορευτική. Αν πάλι το δοκιμάσεις, αμέσως θα καταλάβεις πόσο χλωμή δειχνεις και πως τα χαρακτηριστικά σου με μια κίνηση θα ‘’χαθούν’’.

Η σωστές επιλογές για να αναδειχτεί τόσο η ομορφιά σου αλλά και τα μαλλιά σου είναι τα έντονα και basic χρώματα. Για παράδειγμα το κόκκινο, το ροδακινί, το μπεζ με βάση το πορτοκαλί αλλά και το ανοιχτό μπορντό, φαντάζουν η τέλεια λύση για εσένα. Οι έντονες αποχρώσεις θα δέσουν αυτόματα με τα κόκκινα μαλλιά σου και εσύ θα αποκτήσεις τύπο!

Στην gallery που ακολουθεί, μάθε ποιες αποχρώσεις και κραγιόν είναι τέλεια για εσένα. Δεν είδες ακόμα και η Ariel, κόκκινο κραγιόν φορά, τυχαίο; 

6 πανεύκολα tips για τα πιο γερά νύχια!