Η συνταγή της γιαγιάς Σοφίας για το τέλειο σπιτικό παγωτό

Θα χρειαστείς 4 υλικά και ελάχιστο χρόνο!
Η συνταγή της γιαγιάς Σοφίας για το τέλειο σπιτικό παγωτό



Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός αποχαιρετούμε τα ζεστά ροφήματα και υποδεχόμαστε τα παγωτά! Η καλύτερη δροσερή λιχουδιά του καλοκαιριού και γιατί όχι και της άνοιξης;(!) Εύκολα και γρήγορα με 4 απλά υλικά υπό την καθοδήγηση της γιαγιάς Σοφίας!

Tι θα χρειαστείς
1 κουτί σαντιγί
1κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 βανίλια

Πως θα το φτιάξεις

Βάζεις την σαντιγί στο μίξερ και τη χτυπάς μέχρι να γίνει αφράτη.

Ρίχνεις σιγά σιγά και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζεις να  χτυπάς το μείγμα σου.

Προσθέτεις  τη βανίλια και μετά σιγά σιγά πάλι το γάλα εβαπορέ.

Βάζεις στην κατάψυξη το μείγμα σου για περίπου 2 ώρες.

Το βγάζεις από την κατάψυξη και το ανακατεύεις ελαφρά με ένα κουτάλι.

Μετά από δύο ώρες το ξανακάνεις προκειμένου το παγωτό σου να έχει πιο κρεμώδη υφή.

Άλλο ένα σνακ που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα είναι σπιτικά πιτάκια βρώμης!