Σλουρπ! Γιαουρτογλυκό με κομπόστα ροδάκινο

Όταν εμφανίζονται καλεσμένοι από εκεί που δεν το περιμένεις.



Η Νάντια από την Πάτρα, έχει φτιάξει μια συνταγή για τις περιπτώσεις όπου εμφανίζονται καλεσμένοι εκεί που δεν το περιμένεις. Και σε μία από τις πιο γνωστές φοιτητουπόλεις αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.

Υλικά:

330ml κρέμα γάλακτος
400γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κομπόστα ροδάκινο

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
2. Ρίχνουμε το γιαούρτι στη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά.
3. Τοποθετούμε την κρέμα γιαουρτιού σε γυάλινα μπολάκια και από πάνω τοποθετούμε τα κομμάτια από την κομπόστα ροδάκινο.

Tip: Δοκιμάστε να φτιάξετε βάση από μπισκότα digestive για να απογειώσετε τη συνταγή.