Πεινάς; Μέσα σε 10 λεπτά θα έχεις φτιάξει μια πεντανόστιμη συνταγή!

Μόλις γύρισες από τη δουλειά και θέλεις να φας όσο πιο γρήγορα γίνεται; Δες πως θα αφιερώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στην κουζίνα σου.
Πεινάς; Μέσα σε 10 λεπτά θα έχεις φτιάξει μια πεντανόστιμη συνταγή!Μόλις γύρισες από τη δουλειά και θέλεις να φας όσο πιο γρήγορα γίνεται; Δες πως θα αφιερώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στην κουζίνα σου.
Είναι λογικό να βαριέσαι κάθε μέρα να σκεφτείς τι θα μαγειρέψεις. Ειδικότερα αυτή η αναμονή μέχρι να υλοποιήσεις τη συνταγή είναι που μπορεί να σε κάνεις να παραγγείλεις από το πλησιέστερο “φαγάδικο” για να γλιτώσεις κόπο και χρόνο. Όμως αν θέλεις να γλιτώσεις θερμίδες αλλά και γιατί όχι και λεφτά, αυτοσχεδίασε με τα υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και φτιάξε κάτι γρήγορο όπως την παρακάτω συνταγή.
 
Τι θα χρειαστείς
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
15 ντοματίνια
250 γρ. Φέτα
1 πακέτο μακαρόνια (φαρφάλες)
 
Πως θα τη φτιάξεις
Ψιλοκόβεις τις πιπεριές και τα ντοματίνια.  Βάζεις μέσα σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι τις πιπεριές και τις τσιγαρίζεις. Προσθέτεις την φέτα και τα ντοματίνια και ανακατεύεις. Μόλις η φέτα λιώσει και γίνει σαν κρέμα γάλακτος τότε η σάλτσα σου είναι έτοιμη!