Κάνε το νερό σου το τέλειο αντιοξειδωτικό

Πρόσθεσε λίγη επιπλέον γεύση και κάνε αποτοξίνωση.Ο πιο απλός τρόπος για να αποτοξινωθείς και να καθαρίσεις τον οργανισμό σου είναι ένας : Να πίνεις πολύ νερό. Δεν χρειάζεται όμως να το καταναλώνεις σκέτο, αφού μπορείς να προσθέσεις λίγη παραπάνω γεύση και να το μετατρέψεις στο τέλειο αντιοξειδωτικό.

Συνδύασε τα παρακάτω συστατικά με νερό, σε μία μεγάλη κανάτα ή μπουκάλι και απόλαυσε το νερό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για καλύτερα αποτελέσματα άφησε τα υλικά να δέσουν μεταξύ τους από το προηγούμενο βράδυ.

Λεμόνι: Ο χυμός λεμονιού βοηθά το σώμα να καθαρίσει από τις τοξίνες. Πρόσθεσε ένα λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες σε μία μεγάλη κανάτα, ή ανακάτεψε φρέσκο χυμό λεμονιού στο ποτήρι σου.

Μέντα: Η μέντα προσθέτει μία γλυκύτητα χωρίς όμως τη ζάχαρη, ενώ βοηθά στη διαδικασία της πέψης.

Αγγούρι: Προσθέτοντας μερικές φέτες αγγούρι στο νερό σου κάνεις εξαιρετική ενυδάτωση. Επίσης, το αγγούρι περιέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πιπερόριζα: Η πικάντικη αυτή ρίζα βοηθά το σύστημά σου να καθαρίσει, ενώ ενισχύει την καλή πέψη. Αρκεί να τρίψεις ένα μικρό κομμάτι στο νερό σου για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.